Mördarkompaniet

Wow Guild


  Allmän info om räder o dyl.

  Dela
  avatar
  Newyn

  Antal inlägg : 29
  Registreringsdatum : 09-01-26
  Ålder : 30
  Ort : Uppsala

  Allmän info om räder o dyl.

  Inlägg  Newyn i sön feb 01, 2009 5:03 pm

  Vi kör g-runs i följande instances(vilket innebär att pugs inte kommer accepteras om man inte har frågat officers först): Naxx 10, Naxx25

  Var god att komma till utsatt tid, gärna lite före, om du har accepterat invite till en räd. Se till att din utrustning är hel och att du har reagents som krävs för mass-buffning. Pots är ett plus men inte nödvändigt. Ha också ett bra humör! Om du känner för att lämna en räd, eftersom vi whipear eller något dyl så var god att säga det till ledaren för gruppen. Att bara dra ut sladden till internet eller dra en "exit game" uppskattas inte!

  Om du inte kan tacs till en boss så se till att läsa på eller se videos. Tankspot har ett flertal riktigt bra videos på youtube.

  Vi kör med DKP/roll i räder, vilket innebär att man antingen väljer att rolla eller lägga DKP på ett item. Man måste bestämma sig innan man börjar rolla/bidda om vilket sätt man vill använda sig av. Detta innebär att det inte går bra att först rolla och sedan om man förlorat rollen bidda DKP. DKP väger alltid högre än rolls så om nån biddar DKP (även fast det bara är 50DKP) så vinner den personen. DKP biddar man i steg om 5. I vårt nuvarande system börjar man alltid budgivningen på 50dkp, om man inte har så mkt kan man inte delta. Sedan sker budgivningen genom att medlemmarna höjer budet tills en är ensam kvar som vinnare.
  DKP används för tillfället bara på grejer med itemlvl 213+ dvs grejer från 25man räder, malygos och kelthuzad i 10man naxx.

  DKP delas ut på följande sätt: 10/boss (i 25 man), 15 per vinge (i 10 man), 5/timme, 5/miniboss (typ sarth 25man). Vissa bonusar kan också förekomma för tålamod, gott kamratskap eller nått roligt skämt.

  Loot regler:
  Mainspec prio tillämpas (den spec du har i räden är din mainspec). Armour proficiencies prio gäller också, t.ex. kan inte en holy pala ta cloth grejer från en priest.
  Melee vapen är melee prio och ranged är hunter prio.

  Beteende regler (saker som garanterat medför gkick):
  All form av bottning är förbjuden.
  Rasistiska påhopp tolereras inte.
  All form av bettleri undanbedes (dvs inget tiggeri i form av guld/boost).

  Krav för att komma med på en räd:
  Du har VT 2.1, ingen VT=ingen raidspot.
  Du har enchantat och sockat all gear av duglig kvalitet, dvs gear med ilvl 183+ (hc)
  Du har läst tacs eller sett videos.
  Om vi testar på nytt innehåll så var god att ta med buffmat/potions som kan avnjutas vid bossar.


  _________________
  Man måste ha respekt för likhet

   Aktuell tid och datum: mån jan 21, 2019 8:49 am